OPĆI UVJETI
Opći uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila koja se odnose na korisničko korištenje internetskih stranica www.cjenikonline.com te njezinih poddomena i poddirektorija. Uvjeti korištenja odnose se na ovu web stranicu, kao i na sve druge web stranice ili mobilne aplikacije koje su u našem posjeduju ili kojima upravljamo. Web stranice uključuju same web stranice, interaktivne značajke, aplikacije, widgete, blogove, društvene mreže, poveznice na društvene mreže ili druge online, mobilne ili bežične ponude, bilo da im se pristupa putem računala, mobilnog uređaja ili druge tehnologije. Korištenjem ovih internetskih stranica krajnji korisnici pristaju na ovdje iznesene uvjete i pravila korištenja web stranica. Pravo korištenja web stranica osobno je pravo krajnjeg korisnika i ne može se ni na koji način prenositi na druge fizičke ili pravne osobe. Krajnji korisnik osobno je odgovoran za zaštitu povjerljivosti podataka i lozinki na mjestima gdje one kao takve postoje. Krajnji korisnik upoznat je s činjenicom da, iako je internet okolina koja osigurava privatnost korištenja i zaštitu podatak, ponekad dolazi do prekida usluga ili do događaja koji su izvan naše kontrole. S obzirom na to, ne možemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak podataka do kojega može doći za vrijeme prijenosa informacija na internetu. Iako je cilj ove web stranice učiniti informacije dostupnima 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, internetske stranice ponekad možda neće biti dostupne iz određenih razloga, uključujući njihovo rutinsko održavanje. Krajnji korisnik slaže se i prihvaća da pristup internetskim stranicama ponekad može biti onemogućen, privremeno nedostupan ili isključen.
Zadržavamo pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili ukinuti bilo koji segment poslovanja, uključujući, i bez ograničenja, sadržaj, vrijeme dostupnosti, kao i opremu potrebnu za pristup ili korištenje stranica. Nadalje, možemo prestati plasirati bilo koji dio ili vrstu informacija, promijeniti ili ukinuti bilo koji način prijenosa podataka te promijeniti brzine prijenosa podataka, kao i bilo koje njihove druge karakteristike.
Pravni sporovi koji mogu nastati kao posljedica korištenja (osim ako posebnim ugovorom nije drugačije navedeno) u nadležnosti su suda u Zagrebu, i rješavaju se u skladu s  pravnim regulativama Republike Hrvatske. Korištenjem ovih internetskih stranica krajnji korisnik pristaje da je bilo koji spor ili zahtjev koji je u vezi s navedenim Uvjetima ili njihovim provođenjem, u nadležnosti suda u Zagrebu.
Korištenjem ovih internetskih stranica izjavljujete da ste upoznati i suglasni s iznesenim uvjetima poslovanja i pravilima. U suprotnome, sugeriramo da navedene internetske stranice ne koristite.
PROMJENA UVJETA
Zadržavamo pravo u bilo kojem trenutku, i bez prethodne obavijesti, u slučaju da to smatramo potrebnim, ukinuti ili izmijeniti bilo koji od ovdje navedenih Općih uvjeta i/ili Pravila o privatnosti podataka. Stoga, savjetujemo korisnike periodično ponovo pročitaju informacije sadržane u Općim uvjetima i Pravilima o privatnosti podataka,  kako bi ostali informirani o takvim promjenama. Napominjemo da, ako dođe do promijene Općih uvjeta korištenja i Pravila o privatnosti, a vi nastavite koristiti naše internetske stranice, podrazumijeva se da prihvaćate Opće uvjete poslovanja i Pravila o privatnosti koji su trenutno važeći. Bilo kakva izmjena ili brisanje uvjeta i pravila korištenja stupit će na snagu odmah nakon što bude objavljena na stranicama. Bilo kakvo korištenje ovih internetskih stranica od strane krajnjeg korisnika nakon takve obavijesti podrazumijevat će se kao prihvaćanje tih promjena.
 
OPREMA
Krajnji korisnik odgovoran je za nabavu i održavanje svoje računalne opreme, uključujući sav softver i hardver koji posjeduje i koji koristi, kao i drugu opremu potrebnu za pristup i korištenje ovih internetskih stranica te za sve s tim povezane troškove. Nismo odgovorni za bilo kakva oštećenja opreme krajnjeg korisnika koja mogu nastati kao posljedica korištenja ovih internetskih stranica.
PONAŠANJE KRAJNJEG KORISNIKA
Zabranjuje se prenošenje i objavljivanje uvredljivih, vulgarnih, prijetećih ili na bilo koji drugi način neprihvatljivih ili protuzakonitih sadržaja, kao i onih koja krše osobna prava bilo koje strane ili sadrže viruse i drugi štetan oblik sadržaja. Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu nastalu kao posljednica kršenja nekog prava ili za drugu vrstu štete koja bi iz navedenoga mogla proizaći. Također, posjedujemo pravo, ali ne i obavezu, da korisničke poruke u cijelosti ili djelomično izbrišemo.
INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO
Sadržaj ove internetske lokacije zaštićen je autorskim pravom koje pripada poslovanju Hamlet d.o.o., a u vlasništvu je trećih osoba. Hamlet d.o.o. također posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove lokacije. Ona sadrži zaštitne znakove, imena pojedinaca i srodno intelektualno vlasništvo koje je ujedno u posjedu Hamlet d.o.o. poslovanja ili trećih osoba. Sve fotografije, tekstualni sadržaj, biografski podaci osoba i ostali materijali koji se pojavljuju na ovim internetskim stranicama u vlasništvu su isključivo poslovanja Hamlet d.o.o. Dopuštenje za korištenje i plasiranje informacija i materijala daje se medijskih subjektima u svrhu promidžbe koja uključuje objavljivanje u tradicionalnim i novim medijima. Uporaba sadržaja s ove web stranice nije dopuštena u svrhu ponude i prodaje proizvoda ili usluga bilo koje vrste.
ODGOVORNOST
Hamlet d.o.o. ne odgovara za štetu ili povredu (uključujući, ali ne isključivo, posebnu ili posljedičnu štetu) koja nastane kao rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja bilo kojeg segmenta web lokacije. Hamlet d.o.o. težit će tome da web stranica sadrži istinite i aktualne podatke, ali zbog vanjskih faktora ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost.
IZJAVA O POVJERLJIVOSTI PODATAKA
Hamlet d.o.o. obvezuje se štititi privatnost svih korisnika. Prikupljaju se isključivo nužni, osnovni podaci o korisnicima te su oni u svakome trenutku informirani o načinu njihova korištenja. Korisnicima se redovito daje mogućnost izbora o uporabi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste u svrhu marketinških aktivnosti. Registracijom na web stranici krajnji korisnici pristaju da na to da se njihovi podaci koriste u marketinške svrhe. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju te su dostupni samo djelatnicima koji ih koriste za potrebe poslovanja. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
PRAVO IZMJENE SADRŽAJA
Zadržavamo pravo izmjene sadržaja web stranica na bilo koji način, u bilo kojem trenutku iz bilo kojeg razloga te nećemo biti odgovorni ni za kakvu moguću posljedicu proizašlu iz takvih promjena. Poštujemo privatnost posjetitelja web stranice te ćemo samo kroz dobrovoljnu registraciju prikupljati osobne podatke korisnika kao što su ime i prezime, adresa, broj mobitela, telefonski broj ili e-mail adresa. Navedeni podaci koristit će se za udovoljavanje pojedinačnim zahtjevima za informacijama, a bit će utemeljenje za bolje razumijevanje potreba i želja korisnika te posljedično unaprjeđenja proizvoda i usluga.

Copyright – Hamlet d.o.o. 2022. /  www.cjenikonline.com